Ljeto je stiglo, a vi još uvijek niste isplanirali svoj odmor? Nema brige, Maistra ima sjajne last-minute ponude za vas! Iskoristite priliku za bijeg od svakodnevnog stresa i provedite nekoliko nezaboravnih dana u prekrasnom Vrsaru ili Rovinju. Uz brojne pogodnosti i sadržaje, Maistra će se pobrinuti da vaš odmor bude potpuno ispunjen.

LAST MINUTE odmor u Vrsaru - Turističko naselje Petalon 4* by Maistra

Započnimo sa zadivljujućim odredištem u Vrsaru - Resort Petalon. Smješten na zelenom poluotoku između Vrsara i zaštićenog krajolika Limskog zaljeva, ovaj resort nudi prekrasan pogled i obilje aktivnosti. Uživajte u 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe počevši već od 338 eura. Uz vanjski bazen, kilometre biciklističkih i pješačkih staza te prirodne šljunčane i stjenovite plaže, imat ćete nevjerojatnu priliku za opuštanje i istraživanje raznolikosti ovog čarobnog mjesta.

LAST MINUTE odmor u Vrsaru - Resort Belvedere 4* by Maistra

Ako putujete s djetetom, Resort Belvedere je idealno mjesto za vas. Uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina počevši od 358 eura, ovaj resort pruža brojne mogućnosti za obiteljsku zabavu. Uživajte u korištenju bazena, animacijskom programu i spektakularnom pogledu na 18 otočića vrsarskog arhipelaga. Moderno uređene sobe i apartmani smješteni su uz more, a blizina centra Vrsara omogućuje vam istraživanje okolice i uživanje u bogatoj prirodi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju