Zmajska pivovara smještena na zagrebačkoj Trešnjevci, izbacila je prve šarže dva nova piva, pa svima koji su u prilici toplo preporučujemo da u subotu poslijepodne svrate do Tolkien's Housea na Opatovini od 16 sati.

Direktor pivovare Andrej Čapka je veteran hrvatske homebrewing scene, pokretač i administrator foruma Pivarstvo.info, na kojem se godinama odgajaju generacije domaćih kuhara piva iz Hrvatske i okolnih zemalja. Tako je najpravedniji mogući ishod da upravo on bude začetnik prve domaće pivovare specijalizirane za kuhanje onoga što industrijske pivovare ne nude - craft piva, kažu na portalu Pivnica.net.
(Andrej - lijevo)
Kako sjajna Nova runda, craft pivovara dvojice Daruvarčana koja je pred mjesec dana izbacila svoje brendove APA i Brown Ale (Brale), nema svoj pogon za kuhanje piva, nego koristi neangažirane kapacitete drugih pivovara (trenutno - Kahli kraj Varaždina), tako će boce Zmajskog piva biti prvi hrvatski flaširani craft proizvod! Punkufer će biti u prvim redovima, a ako stvarno cijenite hrabre pokušaje, dobro pivo, trud i veselu atmosferu - vidimo se u subotu u Tolkien'su, gdje uz još 90 vrsta imaju i Novu rundu - tuluuum!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju