Za razliku od ćevapa kojega prisvajaju sve zemlje Balkana i šire kod Ćebase misterij oko podrijetla ne postoji. Ćebasa je novi proizvod PIK Vrbovca koji objedinjuje meso za ćevape u obliku kobasica, te je originalni adut za promociju hrvatskih gurmanskih delicija.

Sočno meso, omamljujući miris roštilja, jednostavni, a prirodni začini, sve to ugurano je u oblik kobasice koja osvaja na prvi griz.

Servirana u lepinji ili pecivu, s kajmakom, kečapom, senfom ili bez njih – potpuno je svejedno. PIK Ćebasa pruža novi i drugačiji doživljaj uživanja u hrani, bilo da se roštilja na vatrici ili priprema u tavi.

U trendu Luksemburg - 4 Veliko vojvodstvo 48 sati u najbogatijoj zemlji svijeta: Mala, ali moćna europska ljepotica koju turisti nepravedno zaobilaze Omiš je neotkriveni hrvatski biser za mnoge turiste Najbolja reklama za Hrvatsku Hrvatske ljepote o kojima turisti ne znaju puno: "Čudno je što se grad nalazi 35 minuta od Splita, a tako malo ljudi tu dolazi" Robinzonska kuća Tubile na Krku, Airbnb - 6 85 eura na noć Kućica od 20 kvadrata na Krku savršena je za one koji se žele udaljiti od gužve i pronaći malo mira i tišine