Sastojci:
1 svinjski kotlet s kostima
1 zrela breskva
1 ljutika
1 žlica maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 čajne žličice začinskog bilja
sol i papar po želji

Priprema:
1. Stavite grijati pećnicu na 220 Celzijevih stupnjeva.

2. Posolite i popaprite kotlet prije pečenja po želji. U tavi od lijevanog željeza zagrijte maslinovo ulje, pa zapecite svinjski kotlet s jedne strane. Za to će vam biti potrebno oko 3 minute.

3. Kad preokrenite kotlet, u tavicu ubacite ljutiku narezanu na veće komade, te breskvu izrezanu na osminu, pa stavite u pećnicu.

4. Pecite šest minuta na 220 Celzijevih stupnjeva, a na kraju preko mesa stavite maslac i začinsko bilje.

5. Pustite da se kotlet 'odmori' prije posluživanja barem tri minute. Dobar tek!

Kotlet s prilogom ima oko tristotinjak kalorija, 30-ak grama proteina i 15-ak grama masnoće.