U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili"


Francuzi su poznati estete i kulinarski eksperimentatori koji uživaju u pripremi hrane od žaba. Ne čudi stoga da bi uživali u prekrasnom goranskom mjestu Lokve na pola puta između Delnica i Fužina.

U Lokvama se nalazi poznati Muzej žaba gdje možete naučiti sve o ovim vodozemcima, a priređuju se i manifestacije posvećene ovim životinjama s neizbježnom ponudom pohanih žabljih krakova.

Neočekivano topao studeni s temperaturama od oko 20 Celzijevih stupnjeva, Lokve je obojio prekrasnim bojama, koje tvore zapanjujuće prizore u blizini slikovitog lokvarskog jezera.

Riječ je o umjetnom jezeru veličine 2,5 kilometara četvornih i dubine oko 40 metara koje je nastalo izgradnjom brane na istoimenoj rijeci, a koje je danas prava ribolovna destinacija u Hrvata.

Da je ljepoti lokvarskog jezera teško odoljeti dokazao je i francuski redatelj Luc Besson koji je ove godine na njemu snimao svoj novi film po imenu The Lake. Zavirite u fotogaleriju i uživajte u dijelu njene idilične atmosfere.