Galanta – najotmjenija u društvu. Ona okuplja drage ljude oko stola i uživa u razgovorima dugo u noć. Na njenom jelovniku je uvijek neki zanimljivi fingerfood ili klasično jelo na drugačiji način, naravno uz čašu dobrog vina. Galantu karakterizira tradicionalan okus dobiven dužim procesom sušenja, s blagom aromom dima i poznatim začinima – paprom i češnjakom.

Bella – najveća pustolovka. Njeno drugo ime je avantura, bilo da se radi o jedrenju, planinarenju, vožnji biciklom – samo da je s ekipom u akciji. Kod nje nema kompliciranja, sve je uvijek spremno u 5 minuta! Izražena aromatičnost i sočnost Bella trajne kobasice dobivena je kombinacijom krupno mljevenog svinjećeg mesa uz dodatak mediteranskih začina.

Slavona – najvatrenija u ekipi. Gdje je kućna zabava ili party s ekipom, tu je i Slavona. Ona ne želi ništa propustiti pa je njen odabir neko brzo, ali fino i svima omiljeno jelo poput toplih sendviča ili pizze. Kobasica manjeg promjera s dodatkom začina od kojih se ističe mljevena crvena paprika. Idealna za rezanje pod kutom od 45 stupnjeva.

PR PR (Foto: PR)

Pikola – najzaigranija u društvu. Ona obožava obiteljske izlete i druženja u prirodi. U njenom ruksaku i piknik košari uvijek će se naći zanimljive kombinacije sendviča kojima se svi najviše veselimo. Pikola je blago dimljena trajna kobasica manjeg promjera s kombinacijom poznatih začina koji joj daju pravi domaći okus i štih.

Riječ je o novim PIK trajnima kobasicama – kobasicama s karakterom. Slavona i Pikola dolaze u pakiranju od 280 grama, a Galanta i Bella čekaju te na odjelu delikatesa ili kao narezak od 100 grama. PIK trajne kobasice proizvode se po tradicionalnim recepturama od vrhunskih komada mesa i ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten i soju, a također imaju i smanjen udio soli od 25%.

Inspiraciju za pripremu zanimljivih jela kojima ćete oduševiti ekipu na sljedećem druženju možete pronaći ovdje.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju