Fuliranje u svojoj kulinarskoj ulici, Chef street, u iduća tri dana predstavlja Dalmatinski trio: Dobar, loš, zao, a od danas u 17 sati do srijede navečer, fine obroke pripremat će Braco Sanjin, Hrvoje Zirojević i Ivan Pažanin.

Na meniju će se naći osam zanimljivih mediteranskih jela; Viška pogača s kremom od balancana, zatim Focaccia s Carpacciom od dimljene sabljarke i mariniranog lubina, Dimljeni rižoto s karameliziranim sladoledom od sira, Aromatizirana hobotnica s rikulom i grana padanom, Svježi bakalar u tempuri s mediteranskim biljem, Hladni brujet u mini burgeru, Lomljena zrnca pšenice s dimljenim plodovima mora te Pikantne julienne lignje s orašastim plodovima, čipsom od cassave i majonezom od rikule.

Prošećite do Tomićeve ulice, profulirajte se i vidite zašto je i Bono bio oduševljen hrvatskom kuhinjom. 
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju