"Festival se održao 2007., 2008. i 2009. godine na Rivi, a nakon stanke odlučili smo ga prebaciti u Đardin. Smatramo da je to bolja pozicija i zbog koncentracije događanja i zbog publike, a i u parku sve to ljepše izgleda. Ranijih godina festival je trajao 15 dana u komadu, ali ove godine nam se učinilo da rascjepkanost na mjesece više odgovara i zbog turista, ali i zbog organizacije.", rekla je Ivana Vukušić iz Kam-Hrama te dodaje kako su svoj dolazak najavili performeri s Filipina, iz Mađarske, Italije, Francuske...

Na dan otvaranja, s početkom u 21 sat, u planu je 11. Cabaret, otvorena večer performansa za sve zainteresirane pjevače, glumce, plesače, komičare, cirkusante i performere koji žele prezentirati publici svoje znanje, vještine i talent. Trajanje točke je od jedne do deset minuta, a prijave se mogu izvršiti na na e-mail kamhram@gmail.com ili u inbox na Facebooku Kam-Hrama.

"Pripremili smo raznolik program. U prvoj rundi festivala očekuju nas brojna događanja, od predstava, radionica, Cabareta za djecu i odrasle, interakcija u prostoru, likovnih radionica do večeri poezije. U goste nam stiže plesna kompanija Douglas Nierras Powerdance s Filipina, međunarodno poznata i priznata plesna grupa jazz i showdancea. Svoj očaravajući vatreni performans će izvesti Linda Farkash iz Magma Fire Theatrea, tu su i gosti iz Francuske s cirkuskom predstavom Hey Piolette.", najavljuje Ivana Vukušić i dodaje kako će publika između predstava moći vidjeti cirkuske međuigre, odnosno kratke performanse voditelja Kam-Hrama.

Zadnja večer će završiti Festivalskim finalom na kojem će svi sudionici izvesti kratke točke i veliki vatreni show, a svakim danom će se od 19 do 20 sati održavati besplatne cirkuske radionice za sve građane koji se žele naučiti osnove cirkuskih vještina, prenosi Dalmacija news.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju