„Kroz svijet putovanja vodi vas Boris Veličan“ nova je tribina na kojoj, pored svima dobro poznatog voditelja, gostuju ljudi koji putuju puno više od nekog ustaljenog prosjeka. Jedan od njih je i kolega putnik Hrvoje Jurića, mladić iz Osijeka koji tako jednom godišnje uzme bicikl, zacrta neku rutu, napiše knjigu o tome i sasvim mu je dobro u životu!

Autor knjige „Marijanov put“, prošle je godine prešao 6000 km za pomoć djeci s posebnim potrebama u udruzi gdje i sam volontira. Nakon promocija zaputio se na putovanje "Preko Alpa do Nordkappa", prešao  5000 km, i prikupljao sredstva za projekt "Darujmo ružičasti život", za kupovinu linearnog akceleratora za oboljele od raka dojke.

Ono što je divno kod Hrvoja je da je jedan tako krasno normalan i simpatičan lik, koji će vas umiriti svojim slavonskim naglaskom i zabavnim pričicama, da ćete nakon tribine garantirano i vi poželjeti negdje otputovati. Tribina se održava u srijedu 6. listopada od 19.00 sati u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. „Fadil Hadžić“, u Ilici 13. Ne propustite!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju