Karlovačka pivovara vas poziva na tradicionalni Karlovačko Korner na zagrebačkom Bundeku gdje vas očekuje prava navijačka atmosfera i odlična zabava. Također moći ćete kušati svježe nepasterizirano pivo koje će na Bundek biti dopremljeno direktno iz Karlovačke pivovare u 15 spremnika od 500 litara koji su prvi puta postavljeni u Hrvatskoj.

U sklopu Karlovačko Kornera nastupit će legenda hrvatske glazbe Mate Mišo Kovač. Koncert počinje u 20 sati, a za početak pogledajte genijalnu antipesimističku reklamu!
Naša najveća pivovara napravila je sjajan filmić kojim poziva na gledanje utakmice uz hektolitre Žuje na glavnom zagrebačkom trgu!

Ako još igrom slučaja niste vidjeli njihovu najavu za Svjetsko - eto je!

Treća največa domaća pivovara radi megaspektakl na glavnom gradskom trgu u Koprivnici uz nastup Psihomodo popa i brdo laganog, nježnog, finog Pana. A to je tek zagrijavanje za Osijek, Varaždin, Zagreb...

Svaki kafić u Hrvatskoj je već okićen, terase su uglancane, ostaje nam samo popiti ledeno pivce, i navijati. Ljudi, otvaramo Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv Brazila - pa mi smo definitivno pobjednici! Piviliiii!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju