Evo prilike svima koji su se pitali kako je to biti sam u kući, odnosno kako bi bilo provesti praznike u svima poznatom obiteljskom domu Kevina iz legendarnog filma „Sam u kući“. Naime, na Airbnb-ju je osvanuo čikaški dom filmske obitelji McCallister, a da iskustvo bude potpuno vaš Airbnb domaćin će biti Kevinov stariji brat Buzz.

Buzz u opisu smještaja navodi kako će se za vaš siguran boravak u kući brinuti McCallister osiguranje, a kako bi iskustvo bilo potpuno osigurat će vam hrpe pizze iz svjetski poznate pizzerije Chicago finest pizza, te dovoljne količine smrznutih makarona sa sirom koje ćete do savršenstva podgrijati u mikrovalnoj pećnici.

Kuća će biti otvorena, odnosno primati goste, samo 12. prosinca i to na jednu noć. Cijena od samo 25 dolara, odnosno oko 160 kuna, vrijedi za četiri sretnika koji će uspjeti rezervirati ovo ogromno zdanje. Rezervacije su moguće od 7. prosinca na sljedećem linku, na kojem možete vidjeti i što je sve još Buzz napisao u opisu smještaja kako bi privukao što više potencijalnih gostiju.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju