Art Bottega Studio, poznat po radionicama koje spajaju slikanje i vino, svoju priču započeo je 2018. godine u Splitu, a s vremenom se proširio na Zagreb, Rijeku i Zadar. Šesti rođendan obilježili su selidbom u novi prostor u zagrebačkoj Ilici, gdje se očekuju i brojni noviteti. 

"Ponosni smo na činjenicu da već šest godina uspješno širimo svoje poslovanje i privlačimo sve veći broj posjetitelja koji upravo u našim studijima stvaraju nezaboravne uspomene. Posebno nam je drago što smo na domaćem tržištu prepoznali prostor za razvoj novog koncepta koji su nakon nas slijedili i mnogi drugi čime smo u Hrvatsku donijeli novu vrstu zabave. Preseljenje u novi, veći prostor omogućit će nam razvijanje novih koncepata i zadovoljavanje apetita onih koji žele istraživati i izražavati se kroz različite aspekte umjetnosti.

Poseban naglasak ćemo staviti na suradnju s mladim umjetnicima čime ćemo pokušati dodatno razvijati zagrebačku kreativnu scenu i potaknuti polaznike naših radionica da i sami otkriju talent kojeg možda nisu bili niti svjesni", rekao je Stipe Mamić, osnivač Art Bottega Studia, i istaknuo kako je studio prisutan u četiri hrvatska grada te kako u svom timu okuplja tridesetak kreativnih individualaca različitih profesija koji godišnje organiziraju i više od tisuću evenata na različitim lokacijama diljem Hrvatske.

Art Bottega Studio - 1 Art Bottega Studio - 1 (Foto: Art Bottega Studio)

Kako kažu, veći kapacitet novog prostora omogućit će i razvoj novih koncepata koji uskoro stižu u ponudu studija poput radionica gline, keramike ili Glow in the Dark radionice koja uz korištenje posebnih fluorescentnih boja stvara poseban efekt pod black lightom. U planu su i suradnje s brojnim umjetnicima koji će polaznicima ponuditi uvid u vlastiti proces stvaralaštva.

Nova lokacija u srcu Zagreba, s prostranim kapacitetom od 135 četvornih metara neće biti namijenjena samo redovnim paint & wine radionicama, već je idealna i za team buildinge, tematske zabave, rođendanske proslave i druge posebne događaje.

10 mjesta gdje ćete pojesti neke od najboljih pizza u Hrvatskoj - i poželjeti se vratiti Aquarius Aquarius - 5 Aquarius - 2 +24 Ruspante - 12

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju