Svake subote u kolovozu u Zagrebu ćete moći uživati u intimnoj atmosferi jednog od najljepših gornjogradskih parkova, uz vrhunska domaća vina i diskretnu akustičnu glazbu.

Le Grič je manifestacija koja je oplemenjuje zagrebačka ljeta već nekoliko godina, a ove sezone svoje posjetitelje dočekuje na novoj lokaciji.

Naime, zbog obnove bivše zgrade Državnog hidrometeorološkog zavoda Le Grič se ne može održavati na svome "starom mjestu", u parku Grič, već se seli u park-šetnicu iza Muzeja grada Zagreba i Palainovke, iznad Radićeve ulice, između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice.

Le Grič obaćava ugodne i intimne večeri, s romantičnim ugođajem, svjetlošću svijeća i fantastičnim pogledom na grad.

Svake subote u kolovozu od 19 do 23 sata, Le Grič ovu ionako romantičnu šetnicu pretvara u najromantičnije mjesto u gradu i uvjerit će vas da izlazak u park može biti itekako elegantan i šarmantan.

Opustite se uz nježne zvukove violine, gitare i ukulela, nazdravite sjajnim vinom, uživajte u pogledu na Zagreb i tomu što ga imate samo za sebe.

Le Grič organizira Mali plac uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, a ulaz je slobodan. Više informacija pronaći ćete na Facebook i Instagram stranicama te Facebook eventu.

  Divna...aaa: Pelješka krasotica zbog koje su i prometni znakovi podivljali Plaža Divna na Pelješcu - 9 Plaža Divna na Pelješcu - 8 Plaža Divna na Pelješcu - 1 +5 Plaža Divna na Pelješcu - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju