Nikad finija zima! Novi jelovnik restorana Radicchio idealan za hladnije dane
Podijeli
Rolice od pršuta i patlidžana uz mekani sir omotan začinskim biljem, bademima i paprikom
Foto: PR
Ragu od grdobine, škarpine i školjaka uz dvobojne rezance
Foto: PR
Goveđi file s kuskusom i kremom od graška na kriskama krumpira sa začinskom salsom
Foto: PR
Mesna terina od piletine i teletine s pistacijama i brusnicama uz marmeladu od crnog vina
Foto: PR
Goveđa juha s kapancima i bobom
Foto: PR
Svinjski file na podlozi od mrkve, korabe i cikle uz umak od viskija i aceto balsamica
Foto: PR
Restoran Radicchio u Zagrebu
Foto: PR
Čokoladni fondant s borovnicama
Foto: PR
Šareni ražnjć od junetine, piletine i teletine uz domacu salsu, pire od slanutka i pikantni grah s kukuruzom
Foto: PR
Fuži s vrganjima i tartufima
Foto: PR
Teleći rižoto s korjenastim povrćem
Foto: PR
Odrezak od tune u marinadi od soje i naranče s basmati rizom
Foto: PR
Pogledaj
i ovo
+
4
+
4
+
4
Mokosh
Novi restoran u Splitu s mediteranskom kuhinjom u prekrasnom perivoju koji ostavlja bez daha
+
3
+
3
+
3
Štorija
Kuhano jelo i čaša piva za 10 eura: Restoran na riječkom Korzu u kojem će baš svatko naći nešto za marendu
+
3
+
3
+
3
Od centra do Kvatrića
Slano i slatko: 5 jela koja vrijedi probati na Adventu u Zagrebu
1
/
12