Nikad finija zima! Novi jelovnik restorana Radicchio idealan za hladnije dane

Podijeli
  • Rolice od pršuta i patlidžana uz mekani sir omotan začinskim biljem, bademima i paprikom Foto: PR
  • Ragu od grdobine, škarpine i školjaka uz dvobojne rezance Foto: PR
  • Goveđi file s kuskusom i kremom od graška na kriskama krumpira sa začinskom salsom Foto: PR
  • Mesna terina od piletine i teletine s pistacijama i brusnicama uz marmeladu od crnog vina Foto: PR
  • Goveđa juha s kapancima i bobom Foto: PR
  • Svinjski file na podlozi od mrkve, korabe i cikle uz umak od viskija i aceto balsamica Foto: PR
  • Restoran Radicchio u Zagrebu Foto: PR
  • Čokoladni fondant s borovnicama Foto: PR
  • Šareni ražnjć od junetine, piletine i teletine uz domacu salsu, pire od slanutka i pikantni grah s kukuruzom Foto: PR
  • Fuži s vrganjima i tartufima Foto: PR
  • Teleći rižoto s korjenastim povrćem Foto: PR
  • Odrezak od tune u marinadi od soje i naranče s basmati rizom Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Idila!

    Savršena klet u Zagorju: Mjesto za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni

    + 29 + 29 + 29

    Izvan sezone

    DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje

    + 23 + 23 + 23

    Kastel

    Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse

1/12

close