Zagrebački restoran u kojem možete probati domaći sladoled od sijena
Podijeli
Novi jelovnik Dubravkina puta - 4
Foto: Rajna Raguž Photography
Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu
Foto: Rajna Raguž Photography
Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom.
Foto: Rajna Raguž Photography
Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama
Foto: Rajna Raguž Photography
Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena
Foto: Rajna Raguž Photography
Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić
Foto: Rajna Raguž Photography
Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče
Foto: Rajna Raguž Photography
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Prijateljske cijene
Gola uživancija: Nova zagrebačka trattoria za bezobrazno uživanje u hrani i vinu
+
4
+
4
+
4
The Bull
Od svinjske vješalice do odležane junetine: Novi restoran u centru Zagreba stvoren za ljubitelje mesa
+
2
+
2
+
2
Raskoš na tanjuru
Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima
1
/
7