Trik Gordona Ramsayja za savršeni umak bolognese
Podijeli
Bolonjez i špageti savršen su par
Foto: Guliver / Thinkstock
Bolonjez zapecite s tjesteninom ili stavite u lasagne
Foto: Stockfood
Umak se odlično sljubljuje i s lažnim špagetima od tikvica
Foto: Stockfood
Umak bolonjez - 1
Foto: Stockfood
Bolonjez stavite i u pečeni krumpir iz pećnice
Foto: Stockfood
Umak bolonjez možete poslužiti i na kuhanoj palenti
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Talijani znaju...
Mirisni sofrito: Jednostavna, a genijalna baza jelima uz koju i najobičniji rižoto, varivo ili pašta postaju neodoljivi
+
2
+
2
+
2
Štetno i nepotrebno
5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima
+
38
+
38
+
38
Zlatna pravila
Naučili su na teži način: Kandidati MasterChefa otkrivaju navjeće pogreške kod pripreme rižota
1
/
6