Trik Gordona Ramsayja za savršeni umak bolognese

Podijeli
  • Bolonjez i špageti savršen su par Foto: Guliver / Thinkstock
  • Bolonjez zapecite s tjesteninom ili stavite u lasagne Foto: Stockfood
  • Umak se odlično sljubljuje i s lažnim špagetima od tikvica Foto: Stockfood
  • Umak bolonjez - 1 Foto: Stockfood
  • Bolonjez stavite i u pečeni krumpir iz pećnice Foto: Stockfood
  • Umak bolonjez možete poslužiti i na kuhanoj palenti Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Talijani znaju...

    Mirisni sofrito: Jednostavna, a genijalna baza jelima uz koju i najobičniji rižoto, varivo ili pašta postaju neodoljivi

    + 2 + 2 + 2

    Štetno i nepotrebno

    5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima

    + 38 + 38 + 38

    Zlatna pravila

    Naučili su na teži način: Kandidati MasterChefa otkrivaju navjeće pogreške kod pripreme rižota

1/6

close