Trik Gordona Ramsayja za savršeni umak bolognese
Podijeli
Bolonjez i špageti savršen su par
Foto: Guliver / Thinkstock
Bolonjez zapecite s tjesteninom ili stavite u lasagne
Foto: Stockfood
Umak se odlično sljubljuje i s lažnim špagetima od tikvica
Foto: Stockfood
Umak bolonjez - 1
Foto: Stockfood
Bolonjez stavite i u pečeni krumpir iz pećnice
Foto: Stockfood
Umak bolonjez možete poslužiti i na kuhanoj palenti
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
+
2
+
2
+
2
Štetno i nepotrebno
5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima
+
0
+
0
+
0
Zlatni savjeti
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
1
/
6