Trik Gordona Ramsayja za savršeni umak bolognese

Podijeli
  • Bolonjez i špageti savršen su par Foto: Guliver / Thinkstock
  • Bolonjez zapecite s tjesteninom ili stavite u lasagne Foto: Stockfood
  • Umak se odlično sljubljuje i s lažnim špagetima od tikvica Foto: Stockfood
  • Umak bolonjez - 1 Foto: Stockfood
  • Bolonjez stavite i u pečeni krumpir iz pećnice Foto: Stockfood
  • Umak bolonjez možete poslužiti i na kuhanoj palenti Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Jednostavno, a preukusno

    Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa

    + 2 + 2 + 2

    Štetno i nepotrebno

    5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima

    + 0 + 0 + 0

    Zlatni savjeti

    10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni

1/6

close