Patlidžani alla parmigiana: Jelo koje se kod Talijana jede barem jednom tjedno
Podijeli
Melanzane alla parmigiana
Foto: Sandro Sklepić
Stefano Cosattini sa svojom torticom od patlidžana i rajčice s parmezanom
Foto: Sandro Sklepić
Melanzane alla parmigiana
Foto: Sandro Sklepić
Stefano Cosattini kaže da melanzane alla parmigiana Talijani rade barem jednom tjedno
Foto: Sandro Sklepić
Melanzane alla parmigiana ukrasite umakom od rajčice, parmezanom i bosiljkom
Foto: Sandro Sklepić
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Bye-bye, mamurluče!
Hrana koja "diže iz mrtvih" nakon novogodišnjeg tuluma
+
2
+
2
+
2
Buon Appetito
Tjedan talijanske kuhinje: Prejednostavna tjestenina chefa Stefana Cosattinija
+
4
+
4
+
4
Dolce vita
Nije tiramisu! Talijanski desert chefa Stefana Cosattinija za prste polizati
1
/
5