Patlidžani alla parmigiana: Jelo koje se kod Talijana jede barem jednom tjedno

Podijeli
  • Melanzane alla parmigiana Foto: Sandro Sklepić
  • Stefano Cosattini sa svojom torticom od patlidžana i rajčice s parmezanom Foto: Sandro Sklepić
  • Melanzane alla parmigiana Foto: Sandro Sklepić
  • Stefano Cosattini kaže da melanzane alla parmigiana Talijani rade barem jednom tjedno Foto: Sandro Sklepić
  • Melanzane alla parmigiana ukrasite umakom od rajčice, parmezanom i bosiljkom Foto: Sandro Sklepić
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Buon Appetito

    Tjedan talijanske kuhinje: Prejednostavna tjestenina chefa Stefana Cosattinija

    + 4 + 4 + 4

    Dolce vita

    Nije tiramisu! Talijanski desert chefa Stefana Cosattinija za prste polizati

    + 0 + 0 + 0

    Zlatni savjeti

    10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni

1/5

close