Talijanski recept za savršeni umak za tjesteninu koji je gotov za manje od 5 minuta

Podijeli
  • Pesto genovese - 6 Foto: Stockfood
  • Pesto genovese može se staviti i na sendviče Foto: Stockfood
  • Pesto genovese često se jede sa špagetima Foto: Stockfood
  • Pesto genovese može se staviti i na pizzu Foto: Stockfood
  • Sastojci za pesto genovese Foto: Stockfood
  • Pesto genovese prelijte preko kuhane tjestenine, krumpira i mahuna Foto: Stockfood
  • Pesto genovese može biti i začin juhama i varivima Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Bolji od raspucanaca

    Brzi i hrskavi i meki: Savršeni talijanski kolačići koje su obožavali i kraljevi

    S limunom, češnjakom i koprom

    Losos u kremastom umaku: Jednostavan recept za vaše buduće najdraže jelo

    + 1 + 1 + 1

    Pokušajte!

    Jela (i dodadaci jelima) koja su uvijek bolja kada ih napravite sami

1/7

close