Talijanski recept za savršeni umak za tjesteninu koji je gotov za manje od 5 minuta
Podijeli
Pesto genovese - 6
Foto: Stockfood
Pesto genovese može se staviti i na sendviče
Foto: Stockfood
Pesto genovese često se jede sa špagetima
Foto: Stockfood
Pesto genovese može se staviti i na pizzu
Foto: Stockfood
Sastojci za pesto genovese
Foto: Stockfood
Pesto genovese prelijte preko kuhane tjestenine, krumpira i mahuna
Foto: Stockfood
Pesto genovese može biti i začin juhama i varivima
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Bolji od raspucanaca
Brzi i hrskavi i meki: Savršeni talijanski kolačići koje su obožavali i kraljevi
S limunom, češnjakom i koprom
Losos u kremastom umaku: Jednostavan recept za vaše buduće najdraže jelo
+
1
+
1
+
1
Pokušajte!
Jela (i dodadaci jelima) koja su uvijek bolja kada ih napravite sami
1
/
7