Talijanski recept za savršeni umak za tjesteninu koji je gotov za manje od 5 minuta

Podijeli
  • Pesto genovese - 6 Foto: Stockfood
  • Pesto genovese može se staviti i na sendviče Foto: Stockfood
  • Pesto genovese često se jede sa špagetima Foto: Stockfood
  • Pesto genovese može se staviti i na pizzu Foto: Stockfood
  • Sastojci za pesto genovese Foto: Stockfood
  • Pesto genovese prelijte preko kuhane tjestenine, krumpira i mahuna Foto: Stockfood
  • Pesto genovese može biti i začin juhama i varivima Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Bye-bye, mamurluče!

    Hrana koja "diže iz mrtvih" nakon novogodišnjeg tuluma

    + 1 + 1 + 1

    Uz bolonjez, pesto...

    Uvrnuta tjestenina: Protrljajte dlanove i napravite omiljene talijanske "davitelje svećenika"

    + 1 + 1 + 1

    Bez nakuhavanja

    Savršen recept za vrući dan: Prefini crveni umak koji Talijani obožavaju na stol stiže za samo 20 minuta

1/7

close