Što se to dobro kuha u Kavkazu? Predstavljen jelovnik u popularnoj zagrebačkoj kavani

Podijeli
  • File lososa Foto: John Pavlish
  • Chef Darko Vlašić Foto: John Pavlish
  • Jelovnik Kavkaza Foto: John Pavlish
  • Juha od korjenastog povrća, kompota od dunje i kuhanog kestena Foto: John Pavlish
  • "Kavkaz“ trokut s ramstekom i kremom od šafrana Foto: John Pavlish
  • Patka s mlincima Foto: John Pavlish
  • Jesenska salata s bundevom i narom Foto: John Pavlish
  • Kunić Foto: John Pavlish
  • Kolač s kestenom Foto: John Pavlish
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 1 + 1 + 1

    Biomania i Aklea Neon

    Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce

    + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

1/9

close