Što se to dobro kuha u Kavkazu? Predstavljen jelovnik u popularnoj zagrebačkoj kavani

Podijeli
  • File lososa Foto: John Pavlish
  • Chef Darko Vlašić Foto: John Pavlish
  • Jelovnik Kavkaza Foto: John Pavlish
  • Juha od korjenastog povrća, kompota od dunje i kuhanog kestena Foto: John Pavlish
  • "Kavkaz“ trokut s ramstekom i kremom od šafrana Foto: John Pavlish
  • Patka s mlincima Foto: John Pavlish
  • Jesenska salata s bundevom i narom Foto: John Pavlish
  • Kunić Foto: John Pavlish
  • Kolač s kestenom Foto: John Pavlish
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 3 + 3 + 3

    Viralni hajp

    Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir

    + 10 + 10 + 10

    Uz predivne Rastoke

    Restoran zbog kojeg se isplati skrenuti s autoceste: Izvorna kineska kuhinja u kraju u kojem se uglavnom vrte janci i peku ćevapi

1/9

close