Što se to dobro kuha u Kavkazu? Predstavljen jelovnik u popularnoj zagrebačkoj kavani

Podijeli
  • File lososa Foto: John Pavlish
  • Chef Darko Vlašić Foto: John Pavlish
  • Jelovnik Kavkaza Foto: John Pavlish
  • Juha od korjenastog povrća, kompota od dunje i kuhanog kestena Foto: John Pavlish
  • "Kavkaz“ trokut s ramstekom i kremom od šafrana Foto: John Pavlish
  • Patka s mlincima Foto: John Pavlish
  • Jesenska salata s bundevom i narom Foto: John Pavlish
  • Kunić Foto: John Pavlish
  • Kolač s kestenom Foto: John Pavlish
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Idila!

    Savršena klet u Zagorju: Mjesto za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni

    + 29 + 29 + 29

    Izvan sezone

    DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje

    + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

1/9

close