Što se to dobro kuha u Kavkazu? Predstavljen jelovnik u popularnoj zagrebačkoj kavani
Podijeli
File lososa
Foto: John Pavlish
Chef Darko Vlašić
Foto: John Pavlish
Jelovnik Kavkaza
Foto: John Pavlish
Juha od korjenastog povrća, kompota od dunje i kuhanog kestena
Foto: John Pavlish
"Kavkaz“ trokut s ramstekom i kremom od šafrana
Foto: John Pavlish
Patka s mlincima
Foto: John Pavlish
Jesenska salata s bundevom i narom
Foto: John Pavlish
Kunić
Foto: John Pavlish
Kolač s kestenom
Foto: John Pavlish
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Raskoš na tanjuru
Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima
+
5
+
5
+
5
Jesenski meni
Gospođa Viljamovka: Novi hit slastičarnice Orijent za ljubitelje kruški i kestena
+
3
+
3
+
3
Štorija
Kuhano jelo i čaša piva za 10 eura: Restoran na riječkom Korzu u kojem će baš svatko naći nešto za marendu
1
/
9