Što se to dobro kuha u Kavkazu? Predstavljen jelovnik u popularnoj zagrebačkoj kavani
Podijeli
File lososa
Foto: John Pavlish
Chef Darko Vlašić
Foto: John Pavlish
Jelovnik Kavkaza
Foto: John Pavlish
Juha od korjenastog povrća, kompota od dunje i kuhanog kestena
Foto: John Pavlish
"Kavkaz“ trokut s ramstekom i kremom od šafrana
Foto: John Pavlish
Patka s mlincima
Foto: John Pavlish
Jesenska salata s bundevom i narom
Foto: John Pavlish
Kunić
Foto: John Pavlish
Kolač s kestenom
Foto: John Pavlish
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
1
+
1
+
1
Biomania i Aklea Neon
Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce
+
3
+
3
+
3
Posebno iskustvo
Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno
1
/
9