Svemirski odojak: Roštilj iz kubanske kutije u kojoj se peče cijelo prase stiže u Zagreb
Podijeli
BarBaQ
Foto: BarBaQ
Smokeraj
Foto: BarBaQ
BarBaQ
Foto: BarBaQ
BarBaQ
Foto: Sandro Sklepić
BarBaQ
Foto: BarBaQ
Rekomponirani burger
Foto: BarBaQ
Pogledaj
i ovo
+
5
+
5
+
5
Od centra do Kvatrića
Slano i slatko: 5 jela koja vrijedi probati na Adventu u Zagrebu
+
10
+
10
+
10
OPG Butina
Više od odmora: Mjesto na kojem ćete doživjeti pravi Velebit kroz njegove mirise, okuse i - ljude
+
47
+
47
+
47
Stari Pisker
Na sat vremena od granice: Hram mesa koji otvara horizonte uživanja u ozbiljnim steakovima, ali nudi i slasne "malice"
1
/
6