Rapsodija neodoljivih okusa na novom zimskom jelovniku Le Bistroa

Podijeli
  • File škarpine, umak od sušene rajčice i začinskog bilja te pečena palenta Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Krem juha od gljiva, prženi kadaif i crumble od pancete Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Juha od maslina i krumpira, kruščići s tapenadom od maslina Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Marinirani goveđi jezik, krema od hrena i dimljeni bulgur Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Juneći T-bone (500 gr), pečeni kukuruz krumpir čili maslac Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Jastučići punjeni raguom od gljiva, gusti consommé od gljiva Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Prhka tortica s kozicama, porilukom i tartufima Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Esplanade Gourmet Cake Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Tortica sa šumskim voćem, biskvit i krema od kokosa Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Mousse od kestena i tamne čokolade, karamel umak ušećereni kesten Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Repovi crvenih kozica u tempuri od rižinog brašna kimchi klice soje Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Pržene teleće brizle, gusta krema od crnog graha i tahini umak Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Terina od guščje jetre, žele od naranče, brioš od lavande i umak od meda Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Dimljeni file romba, crni češnjak, pinjoli slatka krema od mrkve Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Ravioli od buče, pjena od bučinog ulja, pržene sjemenke i feta sir Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Teleći obrazi u gustom umaku od porta, hrskave shiitake gljive, krema od celera Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Svinjska koljenica u calvados umaku, krema od pečenih jabuka i celera hrskava koža Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Kakao meringue, mousse i gel od naranče te prah od citrusa Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Cezar salata s dimljenim lignjama, krutoni s maslinovim uljem i ušećereni češnjak Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Kremasti rižoto s pečenom ciklom i inćunima Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Hrskave rolice s confitom od kopuna, marmelada od grožđa i porta Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Mousse od poriluka, hrskave kozice, marmelada od citrusa baby salata Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • USA striploin, maslac s tartufima, ragout od gljiva Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Zapečena luk juha Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Marinirani losos jogurt marmelada od krastavaca i kopra zaatar Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Hrskavi crème brûlée s cimetom i jabukama Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Pogledaj i ovo + 29 + 29 + 29

    Izvan sezone

    DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje

    + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 23 + 23 + 23

    Kastel

    Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse

1/26

close