Rapsodija neodoljivih okusa na novom zimskom jelovniku Le Bistroa

Podijeli
  • File škarpine, umak od sušene rajčice i začinskog bilja te pečena palenta Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Krem juha od gljiva, prženi kadaif i crumble od pancete Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Juha od maslina i krumpira, kruščići s tapenadom od maslina Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Marinirani goveđi jezik, krema od hrena i dimljeni bulgur Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Juneći T-bone (500 gr), pečeni kukuruz krumpir čili maslac Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Jastučići punjeni raguom od gljiva, gusti consommé od gljiva Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Prhka tortica s kozicama, porilukom i tartufima Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Esplanade Gourmet Cake Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Tortica sa šumskim voćem, biskvit i krema od kokosa Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Mousse od kestena i tamne čokolade, karamel umak ušećereni kesten Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Repovi crvenih kozica u tempuri od rižinog brašna kimchi klice soje Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Pržene teleće brizle, gusta krema od crnog graha i tahini umak Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Terina od guščje jetre, žele od naranče, brioš od lavande i umak od meda Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Dimljeni file romba, crni češnjak, pinjoli slatka krema od mrkve Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Ravioli od buče, pjena od bučinog ulja, pržene sjemenke i feta sir Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Teleći obrazi u gustom umaku od porta, hrskave shiitake gljive, krema od celera Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Svinjska koljenica u calvados umaku, krema od pečenih jabuka i celera hrskava koža Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Kakao meringue, mousse i gel od naranče te prah od citrusa Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Cezar salata s dimljenim lignjama, krutoni s maslinovim uljem i ušećereni češnjak Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Kremasti rižoto s pečenom ciklom i inćunima Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Hrskave rolice s confitom od kopuna, marmelada od grožđa i porta Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Mousse od poriluka, hrskave kozice, marmelada od citrusa baby salata Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • USA striploin, maslac s tartufima, ragout od gljiva Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Zapečena luk juha Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Marinirani losos jogurt marmelada od krastavaca i kopra zaatar Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Hrskavi crème brûlée s cimetom i jabukama Foto: Hotel Esplanade Zagreb
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

    + 1 + 1 + 1

    Spas od vrućine

    Hajde, honey...: Pogledajte kako životinje u zagrebačkom zoološkom vrtu uživaju u - sladoledu

1/26

close