Sanjate o dubinskom odmoru u prirodi uz cvrkut ptica i cvrčaka daleko od gradske vreve i prometnih gužvi? Robinzonska kućica Orkula idealan je izbor za takav odmor.

Riječ o drvenoj kućici smještenoj u srcu maslinika kod pitoresknog Pirovca. Napravljena je kao mjesto za odmor vlasnika koji rade nagrađivana maslinova ulja, a od prošle godine dostupna je i za iznajmljivanje preko internetske platforme Airbnb za sve zainteresirane.

Slika nije dostupna Putovanja Kućica "usred ničega": Je li ovo najljepše mjesto koje se iznajmljuje preko Airbnb-a?

Kućica je idealna za ljubitelje robinzonskog odmora. Sastoji se od samo jedne sobe s kaučem na razvlačenje koja je namijenjena za smještaj maksimalno dvije osobe. Povesti sa sobom možete i dva kućna ljubimca.



U kućici se nalazi i mala čajna kuhinja s plinskim štednjakom i hladnjakom na plin, a na raspolaganju vam je i vanjski kemijski WC, tuš na otvorenom i umivaonik s vodom za piće.

Opustiti se možete na prostranoj natkrivenoj terasi s umirujućim pogledom na 300 stabala maslina, ali i pripremiti ukusno jelo na roštilju.

Slika nije dostupna Putovanja Idila u Gorskom kotaru: Kuća uz jezero za punjenje baterija i totalnu uživanciju

Kada se zaželite „akcije“, uputite se u istraživanje prirodnih ljepota u okolici poput Parka prirode Vransko jezero te Nacionalnih parkova Krka i Kornati.

Robinzonska kućica Orkula iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 400 kuna na noć. Što sve nudi, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju