Boravak u prirodi najbolji je način za punjenje baterija i rješavanje nagomilanog stresa. Kad temperature u termometru porastu, u potrazi smo za idiličnim mjestom okruženim zelenilom na kojem se možemo dubinski odmoriti.


Kuća Studeno
prostire se na 166 četvornih metara usred šume kod Kočevja na jugu Slovenije te u blizini hrvatske granice. Obuhvaća tri spavaće sobe i devet kreveta za maksimalni smještaj 12 osoba, pa se nameće kao sjajan izbor za veće obitelji ili društva.

Slika nije dostupna Putovanja Na otoku Krku: Koliba usred divne prirode za bijeg od stresne svakodnevnice

Kuća je uređena s daškom jugonostalgije i ukrašena predmetima iz perioda bivše države. Priča se kako je ovdje prenoćio i Josip Broz Tito tijekom jednog od svojih lovačkih izleta.

Studeno raspolaže dobro opremljenom kuhinjom i kupaonicom, kao i prostorom za druženje na otvorenom. Zapalite vatru, ispecite komad mesa na roštilju i uživajte u prekrasnoj prirodi u blizini rijeke Kupe.

Okolica će se posebno svidjeti osobama zaljubljenima u prirodu, šetanje, bicikliranje, snimanje fotografija netaknute prirode, ali i slikarima i piscima koji tragaju za inspiracijom za stvaranje svojih umjetničkih djela.

Slika nije dostupna Putovanja Kamena kuća sa zatvorenim bazenom kod Splita u kojoj bismo guštali tijekom cijele godine

Kuća Studeno iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb. Što vas sve ovdje očekuje, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju