S dolaskom toplijeg vremena maštamo o odmoru na nekoj toploj morskoj lokaciji na kojoj bismo se mogli prepustiti kupanju i sunčanju.

Vila Kalista u Žrnovnici sjajan je izbor za posjet tijekom cijele godine jer ne samo da se nalazi u blizini prekrasnog mora već i obuhvaća zatvoreni bazen dimenzija 4 x 10 metara.

Slika nije dostupna Putovanja Okružena s 300 maslina: Drvena kućica kod Pirovca za odmor daleko od znatiželjnih pogleda

Vila Kalista je kamena kuća izgrađena u tradicionalnom stilu usred maslinika i vinograda te na imanju koji se prostire na oko pet tisuća četvornih metara površine. Okružena je prekrasnom prirodom te pruža mogućnost za dubinski odmor u miru i tišini.



Obuhvaća spavaću sobu i dnevni boravak za maksimalni smještaj četiri osobe. Na raspolaganju su vam i dobro opremljena kuhinja i prostrana kupaonica, a u prizemlju se nalazi i privatna teretana.

Nakon fizičkog napora odmoriti se možete na terasi te uživati u veličanstvenom panoramskom pogledu na planine, ali i more.

Seoska kuća Margherita - 4 Putovanja Savršena kućica za odmor u Gorskom kotaru u najvišem naseljenom hrvatskom mjestu

Vila Kalista se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 1250 kuna za noć. Dio njezina šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju