Maštate o moru, suncu i prekrasnoj prirodi? Zašto se ne biste uputili u zadarski arhipelag, točnije na otok Ugljan, koji pruža izvrsne mogućnosti za dubinski odmor.

Mrđina kuća u Kalima na otoku Ugljanu jedno je od takvih mjesta. Riječ je o kamenoj kućici koja se prostire na oko 18 četvornih metara, a obuhvaća jednu spavaću sobu i dnevni boravak za maksimalni smještaj tri osobe.

Slika nije dostupna Putovanja "Nevidljiva" kuća usred šume za nesmetani odmor o kojem maštamo

U njoj ćete naći i dobro opremljenu kuhinju te kupaonicu s tuš-kabinom. Na raspolaganju vam je i terasa za sunčanje te vrt s opremom za roštilj na kojem možete pripremiti jednostavna i ukusna jela te uživati na otvorenom u društvu najbližih osoba.

Mrđina kuća smještena je na vrhu brda te se s nje pruža savršen pogled na Kornate, Dugi Otok i Iž, ali i zvonik barokne crkve Sv. Lovre – zaštitnika mjesta Kali.

Spustite se do gradske jezgre i uživajte u šarmu ovog dalmatinskog bisera, a u toplijem dijelu godine obavezno se okupajte u prekrasnom moru. Kuća je udaljena od prve plaže otprilike 10-ak minuta hoda.

Slika nije dostupna Putovanja Kućica "usred ničega": Je li ovo najljepše mjesto koje se iznajmljuje preko Airbnb-a?

Mrđina kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 530 kuna za noćenje. Dio onoga što nudi pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju