Proljetni okusi i gurmanske kreacije na novom jelovniku zagrebačkog Zinfandel’sa
Podijeli
Wagyu Striploin Marbeling A5(100 g), consommé od ljutike, shiitake i hijiki alge
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Breskvica, mojito granita, žele od ružine vodice
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Mousse od jagoda, hrskava bijela čokolada, crumble od pistacije i žele od bazge
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Tuna tartar, daikon, dehidrirani krastavac ljupčac
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Dimljeni file lista, marmelada od šparoga i tartufa, krema od bijelih šparoga
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Velouté od celera, tuile s muškatnim oraščićem
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Biserka crumble od vrganja, celer i tartufi
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Janjeći kotlet krumpir prah od kumina i divlji češnjak
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Pečena krila raže, krema od pastrnjaka i pistacije
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Otvorene lasagnette confit od zeca juha od divljeg bilja pjena od slanutka
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Crème brûlée od šampanjca, krema od limete i sok od lubenice
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Juha od kukuruza, pečeni krumpir, jadranske kozice i prah od kukuruza
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Ljubičasti batat, kremasta burrata, med i limun
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Kremasti rižoto s koprivom, pečena skuta i maslinovo ulje
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Oscietra kavijar, sok od peršina, spužva od heljde i dimljeni jogurt
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Lagano pečeni kovač u lišću curryja, hrskava mrkva i curry umak
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Čokolada, sladoled od kupine i spužva od konoplje
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Školjke sv. Jakova, morske šparoge, krema od kokosa, kreker od tapioke i sipinog crnila
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
O ukusima se...
Bio sam u zagrebačkoj pizzeriji koja je stalno na popisu najboljih u Europi, ali prije bih izabrao neke druge
+
45
+
45
+
45
Grandma Fogg
Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja
+
1
+
1
+
1
Dva nova jela
Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice
1
/
18