Proljetni okusi i gurmanske kreacije na novom jelovniku zagrebačkog Zinfandel’sa
Podijeli
Wagyu Striploin Marbeling A5(100 g), consommé od ljutike, shiitake i hijiki alge
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Breskvica, mojito granita, žele od ružine vodice
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Mousse od jagoda, hrskava bijela čokolada, crumble od pistacije i žele od bazge
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Tuna tartar, daikon, dehidrirani krastavac ljupčac
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Dimljeni file lista, marmelada od šparoga i tartufa, krema od bijelih šparoga
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Velouté od celera, tuile s muškatnim oraščićem
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Biserka crumble od vrganja, celer i tartufi
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Janjeći kotlet krumpir prah od kumina i divlji češnjak
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Pečena krila raže, krema od pastrnjaka i pistacije
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Otvorene lasagnette confit od zeca juha od divljeg bilja pjena od slanutka
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Crème brûlée od šampanjca, krema od limete i sok od lubenice
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Juha od kukuruza, pečeni krumpir, jadranske kozice i prah od kukuruza
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Ljubičasti batat, kremasta burrata, med i limun
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Kremasti rižoto s koprivom, pečena skuta i maslinovo ulje
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Oscietra kavijar, sok od peršina, spužva od heljde i dimljeni jogurt
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Lagano pečeni kovač u lišću curryja, hrskava mrkva i curry umak
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Čokolada, sladoled od kupine i spužva od konoplje
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Školjke sv. Jakova, morske šparoge, krema od kokosa, kreker od tapioke i sipinog crnila
Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
Pogledaj
i ovo
+
14
+
14
+
14
Blato u Zagrebu
Zagrebački restoran u kojem je petkom pothvat naći slobodan stol: Kultno mjesto u kojem stanuju okusi Dalmacije
+
3
+
3
+
3
Nema greške
Restoran Labrax u Zadru: "Drugačije i majstorski pripremljeno - mjesto gdje ćete pojesti nešto što do sad niste"
+
2
+
2
+
2
Pizza Re
Omiljena kvartovska pizzerija: Mjesto u Zagrebu na kojem ćete naći izvrsne napoletane, ali i carbonaru
1
/
18