Od slavonske svinje do jadranskih škampa: Novi jelovnik Le Bistroa s daškom pariškog šika
Podijeli
Prženi smuđ u smeđem maslacu dimljeni batat kelj s čilijem
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Cezar salata paški sir cruton s maslinovim uljem marmelada od suhih grožđica
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Janjeći burger u maramici masline krumpiri domaća focaccia krema od patlidžana
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Marinirana skuša marinada od octa i maslinovog ulja hrskavo povrće quinoa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Panna cotta od burratine salsa i gel od avokada maslinovo ulje rikola rajčice
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Domaći rezanci s tartufima blok od guščje jetre sok od naranče
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Jadranski škampi kadaif pečeni krastavci juha od kopra i krastavaca
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni rižoto sa sušenim trubama i kremom od komorača
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Glazirani teleći ossobuco svježi bosiljak basmati riža sa sušenim rajčicama i pinjolima
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Krem juha od bukovača gel od aronije pržena bukovača
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Grdobina u papiru korjen kurkume poriluk sušene rajčice lardo kadulja
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Mille-feuille s jagodama prah od mente kakao crunch
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Biftek kora od pistacija krumpir s tartufima smokve u prošeku
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Topli čokoladni kolač s jagodama krema od mente i vanilije
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Juha od peršina pithivier s kremom od skute crumble od pancete
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od sipe pečena bijela palenta sa začinskim biljem šenon krema limunov sok
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Limun meringue lemon curd prhko tijesto od limunske trave
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Karamelizirani mango ricotta i bijela čokolada
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljena pačja prsa karamelizirani pastrnjak teriyaki bok choy
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
45
+
45
+
45
Grandma Fogg
Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja
+
1
+
1
+
1
Dva nova jela
Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice
1
/
19