Nezaustavljivi chef s Krka: Od bakinih šurlica do jednog od najboljih restorana svijeta

Podijeli
  • Deni Srdoč Foto: PR
  • Deni Srdoč - 19 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 18 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 17 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 16 Foto: PR
  • Eneko Atxa Foto: AFP
  • Deni Srdoč i Eneko Atxa Foto: PR
  • Deni Srdoč - 13 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 12 Foto: PR
  • Mladi chef Foto: PR
  • Deni Srdoč - 10 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 9 Foto: PR
  • Okusi tradicije Foto: PR
  • Deni Srdoč - 7 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 6 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 5 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 4 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 3 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 2 Foto: PR
  • Sinergija Foto: PR
  • Eneko Atxa na dodjeli 50 najboljih restorana Foto: AFP
  • Deni Srdoč - 15 Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 22 + 22 + 22

    Gatto Nero

    Posveta Krku i Kvarneru: Konoba u koju se dolazi na mladu janjetinu, netom ulovljenu ribu i crni rižot - i izvan sezone

    + 20 + 20 + 20

    Bombon!

    Najljepše izletište na Krku? Dom sireva koji osvajaju svjetske medalje, čuda od janjetine i jela koja se čuvaju od zaborava

    + 14 + 14 + 14

    Idemo na Kalnik

    Ručak s najljepšim pogledom na Prigorje: Omiljeni Planinarac zove na izlet u prirodu

1/22

close