-
Deni Srdoč Foto: PR
-
Deni Srdoč - 19 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 18 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 17 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 16 Foto: PR
-
Eneko Atxa Foto: AFP
-
Deni Srdoč i Eneko Atxa Foto: PR
-
Deni Srdoč - 13 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 12 Foto: PR
-
Mladi chef Foto: PR
-
Deni Srdoč - 10 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 9 Foto: PR
-
Okusi tradicije Foto: PR
-
Deni Srdoč - 7 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 6 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 5 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 4 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 3 Foto: PR
-
Deni Srdoč - 2 Foto: PR
-
Sinergija Foto: PR
-
Eneko Atxa na dodjeli 50 najboljih restorana Foto: AFP
-
Deni Srdoč - 15 Foto: PR
-
Pogledaj i ovo
+
8
+
8
+
8
Divlja kuhinja
Samoniklo bilje i invazivne vrste u tanjuru: Chefovi Marin Medak i Dino Galvagno poslužili večeru koja tjera na razmišljanje
+ 15 + 15 + 15Hedonizam u zelenilu
Preporuka za ručak: Jedan od najboljih restorana u Samoboru (a i šire) ima novi jelovnik na kojem posebno mjesto imaju - slastice Petre Jelenić
+ 9 + 9 + 9Hram gastronomije
Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto