Nezaustavljivi chef s Krka: Od bakinih šurlica do jednog od najboljih restorana svijeta
Podijeli
Deni Srdoč
Foto: PR
Deni Srdoč - 19
Foto: PR
Deni Srdoč - 18
Foto: PR
Deni Srdoč - 17
Foto: PR
Deni Srdoč - 16
Foto: PR
Eneko Atxa
Foto: AFP
Deni Srdoč i Eneko Atxa
Foto: PR
Deni Srdoč - 13
Foto: PR
Deni Srdoč - 12
Foto: PR
Mladi chef
Foto: PR
Deni Srdoč - 10
Foto: PR
Deni Srdoč - 9
Foto: PR
Okusi tradicije
Foto: PR
Deni Srdoč - 7
Foto: PR
Deni Srdoč - 6
Foto: PR
Deni Srdoč - 5
Foto: PR
Deni Srdoč - 4
Foto: PR
Deni Srdoč - 3
Foto: PR
Deni Srdoč - 2
Foto: PR
Sinergija
Foto: PR
Eneko Atxa na dodjeli 50 najboljih restorana
Foto: AFP
Deni Srdoč - 15
Foto: PR
Pogledaj
i ovo
+
15
+
15
+
15
Konceptualni meni
Bar&Ton: Novi restoran i bar Marina Medaka koji bi mogao postati omiljeno mjesto za izlaske u Novom Zagrebu
+
4
+
4
+
4
Leti, leti – Leptir
Jedna od najboljih pljeskavica u gradu: Novo mjesto za roštilj koje žari i pali Trešnjevkom
+
3
+
3
+
3
Usred šume
15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira
1
/
22