Nezaustavljivi chef s Krka: Od bakinih šurlica do jednog od najboljih restorana svijeta

Podijeli
  • Deni Srdoč Foto: PR
  • Deni Srdoč - 19 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 18 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 17 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 16 Foto: PR
  • Eneko Atxa Foto: AFP
  • Deni Srdoč i Eneko Atxa Foto: PR
  • Deni Srdoč - 13 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 12 Foto: PR
  • Mladi chef Foto: PR
  • Deni Srdoč - 10 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 9 Foto: PR
  • Okusi tradicije Foto: PR
  • Deni Srdoč - 7 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 6 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 5 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 4 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 3 Foto: PR
  • Deni Srdoč - 2 Foto: PR
  • Sinergija Foto: PR
  • Eneko Atxa na dodjeli 50 najboljih restorana Foto: AFP
  • Deni Srdoč - 15 Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 15 + 15 + 15

    Konceptualni meni

    Bar&Ton: Novi restoran i bar Marina Medaka koji bi mogao postati omiljeno mjesto za izlaske u Novom Zagrebu

    + 4 + 4 + 4

    Leti, leti – Leptir

    Jedna od najboljih pljeskavica u gradu: Novo mjesto za roštilj koje žari i pali Trešnjevkom

    + 3 + 3 + 3

    Usred šume

    15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira

1/22

close