Kojim ju jelom osvojiti? Talijanski rižoto na koji će pasti baš svaka

Podijeli
  • Rižoto s trevizanskim radičem i dimljenom scamorzom
  • Rižoto s trevizanskim radičem i dimljenom scamorzom
  • Rižoto s trevizanskim radičem i dimljenom scamorzom
  • Sandra Rončević kuha rižoto
  • Na kraju je bitno dodati poštenu količinu maslaca u rižoto
  • Tognana tava s neprijanjajućim dnom
  • Sandra Rončević postavlja stol
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Tjedni jelovnik

    Bez kompliciranja i suvišnih sastojaka: 7 cjenovno prihvatljivih i finih jela za svaki dan ovoga tjedna

    + 2 + 2 + 2

    Tjedni jelovnik

    "Naopaki", ali tako dobri recepti: 7 prefinih jela u kojima ćemo uživati do nedjelje

    + 0 + 0 + 0

    Rola se poput tepiha

    Nježan, mekan i miriše na maslac: Kako napraviti savršeni francuski omlet

1/7

close