Kojim ju jelom osvojiti? Talijanski rižoto na koji će pasti baš svaka
Podijeli
Rižoto s trevizanskim radičem i dimljenom scamorzom
Rižoto s trevizanskim radičem i dimljenom scamorzom
Rižoto s trevizanskim radičem i dimljenom scamorzom
Sandra Rončević kuha rižoto
Na kraju je bitno dodati poštenu količinu maslaca u rižoto
Tognana tava s neprijanjajućim dnom
Sandra Rončević postavlja stol
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Škola kuhanja
Kako napraviti savršen rižoto? "MasterChef" Mario Mihelj otkriva koje sve korake ne smijete preskočiti
+
1
+
1
+
1
Škola kuhanja
Kako napraviti odlično tijesto za pizzu? Jednostavni koraci s kojima će vam svaki put uspjeti
+
0
+
0
+
0
Marin Medak otkriva
MasterChefovi znaju da se hrana ne baca: Recepti za odlična jela s ostacima hrane koje ste mogli vidjeti u emisiji
1
/
7