Hrvatski "crni otok" i njegove legende očarali Zagreb: ''Ma koliko hodili, važan je trag koji ostavimo''

Podijeli
  • Gambero rosso Foto: NB
  • Korčula u Zagrebu - 5 Foto: NB
  • Korčula u Zagrebu - 4 Foto: NB
  • Korčula u Zagrebu - 3 Foto: NB
  • Korčula u Zagrebu - 2 Foto: NB
  • Korčula u Zagrebu - 1 Foto: NB
  • Bire i Krajančić Foto: Kristina Fazinić
  • Korčula u Zagrebu - 8 Foto: Kristina Fazinić
  • Korčula u Zagrebu - 7 Foto: Kristina Fazinić
  • Klapa Foto: Kristina Fazinić
  • Korčula u Zagrebu - 5 Foto: Kristina Fazinić
  • Korčula u Zagrebu - 4 Foto: PR
  • Korčula u Zagrebu - 3 Foto: Kristina Fazinić
  • Korčula u Zagrebu - 2 Foto: Kristina Fazinić
  • Korčula u Zagrebu - 1 Foto: Kristina Fazinić
  • Korčula u Zagrebu Foto: NB
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 3 + 3 + 3

    Nema greške

    Restoran Labrax u Zadru: "Drugačije i majstorski pripremljeno - mjesto gdje ćete pojesti nešto što do sad niste"

    + 2 + 2 + 2

    Pizza Re

    Omiljena kvartovska pizzerija: Mjesto u Zagrebu na kojem ćete naći izvrsne napoletane, ali i carbonaru

1/16

close