Srce tune, jezik bakalara: David Skoko kuha za hedoniste na "morskom festivalu" u Zagrebu

Podijeli
  • Tuna Foto: PR
  • Amines Wine and Gourmet - 8 Foto: NB
  • Amines Wine and Gourmet - 14 Foto: NB
  • Amines Wine and Gourmet - 6 Foto: NB
  • Pogledaj i ovo + 4 + 4 + 4

    Super teme

    Samo za profesionalce: Poznati chefovi u Istri će održati niz kulinarskih radionica

    + 9 + 9 + 9

    Nema reprize

    Što biste naručili na posljednjoj večeri? Neobična gozba u Zagrebu na koju vas pozivaju neki od najboljih hrvatskih chefova

    + 62 + 62 + 62

    Zelena budućnost

    Punkufer osmijeha i važnih poruka: Genijalna atmosfera na Gornjem gradu zbog koje jedva čekamo novu #neOKOLIŠaj izložbu

1/4

close