Žuti prah liječi brojne bolesti, a u Hrvatskoj je još uvijek zanemaren
Podijeli
Kurkuma se obično dodaje u tofu na kajganu
Foto: Shutterstock
Kurkuma u prahu sastavni je dio curryja
Foto: Shutterstock
Možete koristiti kurkumu u prahu ili svježi korijen
Foto: Shutterstock
Svježi korijen kurkume možete zamrznuti i naribati po potrebi
Foto: Shutterstock
Kurkumu možete dodati u juhu od mrkve i bundeve
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Kraljice salate
Rotkvice: Pet razloga zašto biste trebali jesti ove ljute vjesnike proljeća
+
8
+
8
+
8
Kuhinjska apoteka
Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik
+
1
+
1
+
1
Kutija s lijekovima
Više od uživanja: Zašto je dobro jesti (i piti) bazgu?
1
/
5