Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik
Podijeli
Zlatna pasta od kurkume
Foto: Shutterstock
Kurkumu možete dodati u juhu od mrkve i bundeve
Foto: Shutterstock
Svježi korijen kurkume možete zamrznuti i naribati po potrebi
Foto: Shutterstock
Možete koristiti kurkumu u prahu ili svježi korijen
Foto: Shutterstock
Češnjak
Foto: Shutterstock
Jednostavna marinada od češnjaka slaže se i s mesom i s povrćem i s tofuom
Foto: Shutterstock
Zapečena piletina s parmezanom u umaku od maslaca i češnjaka
Foto: Shutterstock
Đumbir pomaže protiv želučanih tegoba
Foto: Shutterstock
Ledeni zeleni čaj s jasminom, đumbirom i limunom
Foto: Shutterstock
Limun i đumbir liječe želudac
Foto: Shutterstock
Đumbir
Foto: Shutterstock
Kurkuma
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Dobro je znati
Proklijani luk i češnjak: Jesu li štetni za zdravlje ili sigurni za jelo?
+
3
+
3
+
3
Švercanje u kuhinji
10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac
+
1
+
1
+
1
Čudo prirode
Žuti prah liječi brojne bolesti, a u Hrvatskoj je još uvijek zanemaren
1
/
12