Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik

Podijeli
  • Zlatna pasta od kurkume Foto: Shutterstock
  • Kurkumu možete dodati u juhu od mrkve i bundeve Foto: Shutterstock
  • Svježi korijen kurkume možete zamrznuti i naribati po potrebi Foto: Shutterstock
  • Možete koristiti kurkumu u prahu ili svježi korijen Foto: Shutterstock
  • Češnjak Foto: Shutterstock
  • Jednostavna marinada od češnjaka slaže se i s mesom i s povrćem i s tofuom Foto: Shutterstock
  • Zapečena piletina s parmezanom u umaku od maslaca i češnjaka Foto: Shutterstock
  • Đumbir pomaže protiv želučanih tegoba Foto: Shutterstock
  • Ledeni zeleni čaj s jasminom, đumbirom i limunom Foto: Shutterstock
  • Limun i đumbir liječe želudac Foto: Shutterstock
  • Đumbir Foto: Shutterstock
  • Kurkuma Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Dobro je znati

    Proklijani luk i češnjak: Jesu li štetni za zdravlje ili sigurni za jelo?

    + 3 + 3 + 3

    Švercanje u kuhinji

    10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac

    + 1 + 1 + 1

    Čudo prirode

    Žuti prah liječi brojne bolesti, a u Hrvatskoj je još uvijek zanemaren

1/12

close