Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica

Podijeli
  • Slana pita od sira i karameliziranog luka Foto: Stockfood
  • Rižoto s karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem Foto: Stockfood
  • Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom Foto: Stockfood
  • Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama Foto: Stockfood
  • Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Sačuvajte ih

    Što napraviti s viškom gljiva: Trikovi uz pomoć kojih traju mjesecima

    + 3 + 3 + 3

    U obliku je tajna

    Jednostavni trik uz koji svaki sendvič ima bolji okus

    + 2 + 2 + 2

    Tamna strana

    Skrivene prijetnje iz kuhinje: 10 namirnica koje mogu biti opasne ako u njima pretjeramo, ili ih pripremamo na pogrešan način

1/7

close