Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica
Podijeli
Slana pita od sira i karameliziranog luka
Foto: Stockfood
Rižoto s karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem
Foto: Stockfood
Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom
Foto: Stockfood
Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama
Foto: Stockfood
Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Talijani znaju...
Mirisni sofrito: Jednostavna, a genijalna baza jelima uz koju i najobičniji rižoto, varivo ili pašta postaju neodoljivi
+
2
+
2
+
2
Štetno i nepotrebno
5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima
+
38
+
38
+
38
Zlatna pravila
Naučili su na teži način: Kandidati MasterChefa otkrivaju navjeće pogreške kod pripreme rižota
1
/
7