Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica

Podijeli
  • Slana pita od sira i karameliziranog luka Foto: Stockfood
  • Rižoto s karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem Foto: Stockfood
  • Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom Foto: Stockfood
  • Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama Foto: Stockfood
  • Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Tonka, reci kolač

    Zamjena za vaniliju: Začin koji obožavamo u kolačima, makar je u nekim dijelovima svijeta strogo zabranjen

    + 2 + 2 + 2

    I profići griješe...

    Jeste li znali? Najčešća pogreška koju radimo dok razbijamo jaja

    Zlata vrijedni

    Vrijedi ih zapamtiti: 5 trikova s kojima ćete svaki dan uštedjeti vrijeme na pripremi ručka

1/7

close