Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica
Podijeli
Slana pita od sira i karameliziranog luka
Foto: Stockfood
Rižoto s karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem
Foto: Stockfood
Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom
Foto: Stockfood
Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama
Foto: Stockfood
Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Manje otpada, više okusa
Važne lekcije iz MasterChefa: Trikovi kojima možemo uštedjeti novac i čuvati prirodu
+
1
+
1
+
1
Dobro je znati
Proklijani luk i češnjak: Jesu li štetni za zdravlje ili sigurni za jelo?
+
1
+
1
+
1
Bez glutena
Top namirnica sportaša i dijabetičara: Zdravo brašno koje lako možete sami napraviti
1
/
7