Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica
Podijeli
Slana pita od sira i karameliziranog luka
Foto: Stockfood
Rižoto s karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom
Foto: Stockfood
Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem
Foto: Stockfood
Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom
Foto: Stockfood
Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama
Foto: Stockfood
Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
+
16
+
16
+
16
Ponos nacije
Kako napraviti savršenu paellu: Savjeti španjolskog chefa uz koje ne možete pogriješiti
+
0
+
0
+
0
Zlatni savjeti
10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni
1
/
7