Za manje od 5 kuna: Trik iz restorana koji će poboljšati okus i najjeftinijih kobasica

Podijeli
  • Slana pita od sira i karameliziranog luka Foto: Stockfood
  • Rižoto s karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Pečena bundeva s piletinom i karameliziranim lukom Foto: Stockfood
  • Tjestenina s karameliziranim lukom i jajem Foto: Stockfood
  • Pogačice od lisnatog tijesta s karameliziranim lukom, orasima i sirom Foto: Stockfood
  • Lazanje s karameliziranim lukom, cvjetačom i pečenim rajčicama Foto: Stockfood
  • Karamelizirani luk možete poslužiti i s pire-krumpirom i kobasicama Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Jednostavno, a preukusno

    Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa

    + 16 + 16 + 16

    Ponos nacije

    Kako napraviti savršenu paellu: Savjeti španjolskog chefa uz koje ne možete pogriješiti

    + 0 + 0 + 0

    Zlatni savjeti

    10 pogrešaka zbog kojih pečeni ili kuhani kesteni nisu dovoljno ukusni

1/7

close