-
Kremasta palenta idealna je kao samostalni obrok, ali i kao prilog bilo kojem mesnom jelu Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Bijela čokolada s dodatkom vrhnja za kuhanje odličan je napitak za vruće ljetne dane Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Ukusna kajgana bogat je i zasitan obrok Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Prilikom kuhanja palente pripazite na omjer vode i kukuruzne krupice Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Rashlađena verzija omiljenog čokoladnog napitka Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Okus palente bogatiji je uz dodatak vrhnja za kuhanje Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
U kajganu možete dodati pancetu, šparoge, rajčicu ili bilo koju namirnicu po želji Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Jednostavan čokoladni ganache s vrhnjem za kuhanje Foto: Getty Images
-
Na samom kraju kuhanja u palentu dodajte malo vrhnja za kuhanje Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Juha od špinata jednostavan je i hranjiv ručak Foto: Getty Images
-
Hladni napitak od bijele čokolade sa šlagom Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Kremasta kajgana s vrhnjem za kuhanje Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Novo 'z bregov vrhnje za kuhanje daje optimalnu gustoću svakom jelu Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Uz kremastu kajganu servirati možete i sitno narezane rajčice Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+ 30
+ 30
+ 30
Vindija donosi
Gotovo u 15 minuta: Recept za kremozne njoke s piletinom i plavim sirom koje nestaju s tanjura
+ 1
+ 1
+ 1
Vindija donosi
Najdraži ljetni recept chefa Stipana Iličića: Brancin s porilukom i keljem u kremastom umaku s pancetom
+ 0
+ 0
+ 0
Rukavica je bačena
Brancin na brudet: Recept za zanimljivo jelo chefa Stjepana iz MasterChefa