Na otocima se fino jede i kad nema mesa i ribe: Prva kuharica hvarske spize za vegetarijance

Podijeli
  • Salata od od pečenih patlidžana, paprike i svježih smokava s melasom od nara i kaparima Foto: od pečenih patlidžana, paprike i svježih smokava s melasom od nara i kaparima
  • Naslovnica knjige Vegetarijanska kuharica otoka Hvara Foto: PR / Dorijan Šipuš
  • Autorica kuharice Dominka Juzbašić vegetarijanka je već 25 godina Foto: PR / Dorijan Šipuš
  • Prhka pita od kozjeg sira, špinata i dunja Foto: od pečenih patlidžana, paprike i svježih smokava s melasom od nara i kaparima
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Jelena i Igor Šarkanović

    Bračni par iz Tuzle i Novog Mesta koji sarmu kuha bez grama mljevenog mesa

    + 1 + 1 + 1

    Dva nova jela

    Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice

    + 1 + 1 + 1

    Biomania i Aklea Neon

    Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce

1/4

close