"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
Podijeli
Članovi zagrebačkog tima restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Dario Kožul vlasnik je Biomania franšize
Foto: Restoran Biomania
Jaffa kolač restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Avokado torta restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Burger restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Carbonara restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Mir i tišina
Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima
+
9
+
9
+
9
Idila!
Klet Kozjak u Zagorju: Savršeno odredište za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni
+
1
+
1
+
1
Dva nova jela
Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice
2
/
6