"Uz svečana jela uvijek idu fina vina": Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol
Podijeli
Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Božićna radionica by Mario Mihelj
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Božićna radionica by Mario Mihelj
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Škola kuhanja
Mario Mihelj otkriva 4 stvari zbog kojih će vam poširano jaje svaki put savršeno ispasti
+
-1
+
-1
Škola kuhanja
Ukusne, povoljne i dostupne: Mario Mihelj otkriva kako najlakše očistiti školjke
+
23
+
23
+
23
Pokrovitelji Cekin i Badel 1862
Na božićnoj radionici s chefom Marijem Miheljom polaznici su naučili zanimljive kulinarske tehnike i kreirali jelo idealno za blagdanska druženja
1
/
7